• Landgoed Christinalust

Help je mee? Natuurwerkdag Landgoed Christinalust

Doe je ook mee aan onze natuurwerkdag? Op natuurbegraafplaats Landgoed Christinalust steken we dan samen de handen uit de mouwen! Dit zullen we zaterdag 2 november doen en we nodigen jou graag uit om ons te helpen. Zo kun jij op een actieve manier kennis maken met de natuurbegraafplaats en wat er naast begraven allemaal nog meer bij komt kijken.

Je wordt in het informatiecentrum verwacht, waar we je hartelijk zullen ontvangen met een kop koffie of thee. Onze natuurbeheerder en informatiemedewerker beginnen met een korte uitleg over wat het natuurbegraven en natuurbeheer op het landgoed inhoudt. Daarna gaan we gezamenlijk aan de slag in de natuur.

We verrichten allerlei werkzaamheden, zoals licht snoeiwerk, het verwijderen van jonge boompjes, bramen wieden en het aanplanten en bemesten van verschillende struiken.  Samen werken we in een ontspannen sfeer waarbij er ook genoeg ruimte overblijft om verhalen te delen en om vragen te stellen.

Wil je meer leren over de natuur? Onze natuurbeheerders beantwoorden graag al je vragen. Heb je vragen over natuurbegraven? Onze informatiemedewerker helpt je graag.

Iedereen is van harte welkom om mee te helpen. We beginnen om 13:00 uur.

Praktische informatie over de natuurwerkdag 

  • Datum: zaterdag 2 November
  • Tijd: 13.00 -16.30 uur
  • Waar: Het informatiecentrum van natuurbegraafplaats Landgoed Christinalust
  • Kosten: deze activiteit is gratis

Ben jij erbij? Meld je dan aan via onderstaand formulier