• Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

    Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Raad van state positief over Maashorst

Natuurbegraafplaats Maashorst gaat er komen. De bezwaren van de tegenstanders inzake natuurbegraafplaats Maashorst in Schaijk zijn door de Raad van State verworpen. Deze uitspraak maakt definitief een einde aan het langlopend proces. Roy van Boekel van natuurbegraven Nederland is enthousiast; “Dit betekent dat al het harde werk en geduld nu eindelijk beloond wordt en natuurbegraafplaats Maashorst er gewoon komt”.

Met haar uitspraak bevestigt de Raad van State dat het bestemmingsplan feitelijk juist onderbouwd is en alle procedures zorgvuldig gevolgd zijn. De argumenten van de bezwaarmakers zijn ongegrond verklaard. Natuurbegraven Nederland gaat nu volle kracht verder met de aanleg van de natuurbegraafplaats aan de Franse Baan in Schaijk, die naar verwachting in het voorjaar van 2016 open gaat.

Van Boekel "We maken er een waardevolle plek voor mens en natuur. Binnenkort organiseren we een informatieavond waarbij we de inrichting van natuurbegraafplaats Maashorst toelichten. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om te zien hoe mooi het gaat worden."

Steeds meer mensen hebben de wens om in de natuur voor eeuwig een laatste rustplaats te vinden. Natuurbegraven Nederland wil hier in voorzien door op verschillende locaties in Nederland natuurbegraafplaatsen te realiseren. Plekken waar mensen de ruimte en vrijheid hebben om een persoonlijke invulling aan de afscheidsceremonie te geven, op een plek waar eeuwigdurende rust gegarandeerd is. Natuurbegraven betekent eeuwigdurende rust in de schoonheid van de natuur, op een plek die bij u past. Bijvoorbeeld onder een mooie oude boom of juist in het open veld. Een laatste rustplaats op onze natuurbegraafplaats is een mooi en bijzonder alternatief voor begraven of cremeren.

Meer informatie over het project is te vinden op onze site www.natuurbegraafplaatsmaashorst.nl
Of neem contact op met Roy van Boekel: Telefoon tijdens kantooruren 073-3030283 | Mobiel 06-10960543 | E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tags: Maashorst

Partner van logo-natuurmonumenten

Lid van logo-natuurmonumenten