• Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

    Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Team in balans

Natuurbegraven Nederland (NBN) heeft met succes het project ‘Duurzame Inzetbaarheid Werknemers’ met steun van het Europees Sociaal Fonds (ESF) afgerond. NBN realiseert nieuwe natuurbegraafplaatsen door heel Nederland. Op elke locatie staan medewerkers klaar om bezoekers te begeleiden in hun keuze voor een laatste rustplaats in de natuur.

Mede met behulp van ‘Duurzame Inzetbaarheid Werknemers’, een subsidie van het ESF, kunnen wij op elke nieuwe locatie een uitgebalanceerde samenstelling van onze teams garanderen. Door in te zetten op gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van onze medewerkers weten wij zeker dat zij op een positieve, open, professionele en optimale wijze aandacht kunnen geven aan mensen in hun keuze voor een natuurgraf. 

Met de inzichten voortkomend uit dit project zijn we in staat gebleken onze medewerkers in hun kracht te zetten met meer werkvreugde tot gevolg. De ervaringen die hiermee zijn opgedaan op natuurbegraafplaats Heidepol zijn geborgd en worden telkens doorgegeven aan de teams van de nieuw te openen natuurbegraafplaatsen.

Tags: Heidepol

Partner van logo-natuurmonumenten

Lid van logo-natuurmonumenten